Назад на почеток


Понуди

Линкови

Нашите приоритети

Шпанија / Португалија товар:
Шпедиција 0,5 – 25,0 да
Semitrailer 13,6 m долго
Седло – Термо 13,6 m долго
Јако / Фриго јавачки 33 x евра
Џамбо Превоз 100-120 м ³
Алгарве – Логистика
Услуги на сите видови
Простор за чување
Дистрибуција – Логистика

.

Lehnert & Што : Fachspedition Шпанија / Португалија

Транспорт – од + * Португалија во Шпанија *
Простор за чување – Логистика – Достапно
во 41469 Neuss – Norf
Тел: ++49 +2137 9374045 - Факс 9374078

пошта товар

 

За пратки во Источна Европа – Товар Lehnert & Што- во 95030 Хоф -09281 140 190

Барате сигурен и надлежните логистика партнер – Си нашол тој. На www.iberia-transporte.de сте специјалист за пратките за Шпанија и Португалија, со својата експертиза и исклучителна услуга е во состојба да го убеди.

Логистика е повеќе од само превоз на стока од А до Б. Наместо тоа, софистицирано концептот зад нив, Брзо решавање и безбеден превоз на стока во секое посакуваната цел гаранции. Иберија логистика има решение за сите логистички проблем. Со широк опсег, можно е, да се задоволат потребите и барањата на клиентите. Една од причините, да им се довери на назначените Fachspedition со вашиот превоз до Шпанија и Португалија, Колку се редовни спектар на цели. Многумина не се специјализирани trucking компании за патувањата на други земји, само директен транспорт во урбаните области. Ако сакате испорака на посебни локации, тоа е предност, ако товар за локалната ситуација тесно познатите. За да се избегнат инциденти, затоа што неискусни возачот е залепена со неговиот камион во непозната локација. Нашиот товар знае нејзините цели и ги тера со голема навика и зависноста. Така на корисникот може да избере ќебе покривање на сите главни дестинации се достапни, она што е во испораката и безбедноста за транспорт прави позитивно влијание.

Од помали пратки со почеток во 0,5 Тони, до големи комби со 25 Тони е сите остварливи. Овој капацитет не е доволен за, се исто така големи пратки од и до 120 m³ достапни. Refrigereted заокружување на придонеси, така што таа може да биде избран за секоја можна транспортни проекти е вистинскиот метод. Нашите модерни возила од различни големини и дизајни гарантира совршена и оптимално оптоварување дистрибуција безбедноста.

Понатаму Иберија логистика, исто така, нуди простор за вашите производи и е одговорен за правилна распределба. На сеопфатна услуга за увоз и извоз гарантира максимална безбедност за купувачи и со цена ефикасно решение. За да се избегнат Standgeldkosten нашата канцеларија Должината на вчитување, дали производот всушност бродовите чекаат. Возачите провери точно пакување и транспорт вашата стока безбедно и сигурно во вашиот дестинација.

Дали сте долго за- или изберете краткорочно чување во нашата модерна склад, или да бараат од другите транспортни услуги: Секогаш вашата цел ќе бидат управувани од страна на професионалци и сигурна нега. Во време на испорака е дадена, и транспортни услуги обезбедува, дека знаеш точно како главен, тоа што државата на нештата. Квалитет и добра услуга за нас здраво за готово и да се обезбеди висок задоволството на клиентите.

Посетете ја страницата Балкан транспорт и Транспорт Русија Транспорт – Логистика

На матичното друштво е во 95030 Хоф, како Шпедитерите Источна ЕвропаПренасочување на Источна Европа